Apple servis

Kosovska 25 - Novi Sad

Prodaja - Zamena - Otkup

Imamo širok asortiman Apple proizvoda

Prodaja, zamena i otkup Apple uređaja

Prodaja, zamena i otkup Apple uređaja

Osim profesionalne popravke mi vam možemo ponuditi kupovinu, novih ili polovnih Apple uređaja. Imamo širok asortiman Apple proizvoda koji obuhvata iPhone mobilne telefone, iPad tablete, iMac i MacBook računare kao i Apple Watch pametnih satova.

Kada je reč o prodaji, nudimo najnovije modele Apple uređaja kao i prethodne generacije, pružajući našim kupcima raznovrsne opcije koje odgovaraju njihovim potrebama i budžetu. Naši proizvodi su originalni i dolaze sa garancijom kako bismo obezbedili visok kvalitet i pouzdanost.

Ukoliko želite da zamenite svoj stari Apple uređaj novijim modelom, nudimo vam i mogućnost zamene. To znači da nam možete doneti svoj stari uređaj i platiti samo razliku u ceni za novi model koji želite. Ova opcija vam omogućava da pratite najnovije trendove i nadogradite svoje Apple uređaje.

Takođe, vršimo i otkup ispravnih i neispravnih Apple uređaja. Ako imate iPhone, iPad, iMac računar ili MacBook koji više ne koristite, možete nama ponuditi na prodaju. Naša stručna ekipa će proceniti vrednost uređaja na osnovu njegovog stanja, modela i drugih faktora, i ponuditi vam pravi otkupni iznos.

Kupovina, zamena i otkup Apple uređaja kod nas je jednostavna i sigurna. Naš cilj je da pružimo visok nivo usluge i zadovoljstvo našim potencijalnim klientima. Ako imate bilo kakva pitanja ili želite da se informišete o dostupnim modelima i cenama, naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.