iService servis

Kosovska 25 - Novi Sad

Poslovna saradnja

iService kao Vaš partner za popravku Apple uređaja

Poslovna saradnja

  Ukoliko ste vlasnik servisa ili se bavite popravkom i prodajom Apple uređaja, proširite ponudu usluga i pružite vašim kupcima vrhunsku popravku i time sebi povećajte promet i profit. Sa godinama iskustva i stručnosti u ovoj oblasti, iService je uspostavio sebe kao prvo odredište za visokokvalitetne popravke. Naš tim stručnih tehničara specijalizovan je za širok spektar popravki, uključujući najizazovnije kao što su popravka matične ploče na svim uređajima (iPhone, MacBook, iPad ...), reparacija ekrana za sve iPhone i Apple Watch modele, spašavanje podataka iz uništenih, pokvašenih, razbijenih uređaja.
Partnerstvom sa iService-om, dobijate pristup sveobuhvatnom setu usluga popravki koji će unaprediti vaš posao na novi nivo.


Evo šta mi možemo da vam ponudimo:


  Neuporediva stručnost:

  - Naši tehničari su temeljno obučeni i poseduju obimno znanje o Apple uređajima. Imaju dokazanu sposobnost uspešnog popravljanja čak i najkompleksnijih problema.

  Najsavremenije tehnologije:

  - U iService-u koristimo najsavremeniju opremu i napredne dijagnostičke alate kako bismo obezbedili precizne i efikasne popravke. Naša posvećenost korišćenju originalnih Apple delova garantuje najviši nivo kvaliteta.

  Konkurentne cene:

  - Kao partner, imaćete ekskluzivne snižene cene za sve naše usluge popravke. To vam omogućava da ponudite svojim klientima pristupačne popravke bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

  Brzo vreme realizacije:

  - Razumemo važnost pravovremenih popravki. Sa našim optimizovanim procesima i efikasnim radnim tokom, cilj nam je da umanjimo vreme popravke i da brzo dostavimo popravljene uređaje.

  Pouzdana podrška:

  - Naš posvećeni tim za korisničku podršku uvek je spreman da vam pomogne. Bilo da imate tehnička pitanja ili vam je potrebno vođstvo, tu smo da vam pružimo podršku tokom celokupnog partnerstva.

  Udružite se sa iService-om i iskoristite naše izvanredne mogućnosti popravki i poboljšajte vaše poslovanje. Proširenjem ponude popravki uz nas, možete zadovoljiti širi krug kupaca i uspostaviti vaš servis kao pouzdano odredište za svaku vrstu popravki i održavanja Apple uređaja.