iPhone servis

Kosovska 25 - Novi Sad

Specijalizovani iPhone servis

Besplatna dijagnostika kvara na svim iPhone telefonima.

Zamena ekrana na iPhone

Reparacija i zamena ekrana na svim iPhone modelima

Ako ste razbili staklo ekrana ili sam ekran, u našem servisu vam nudimo više mogućnosti rešavanja problema. Reparacija stakla je najbolje rešenje kada je staklo originalnog ekrana razbijeno a slika na ekranu je dobra (na ekranu uređaja ne postoje fleke, linije i druge anomalije). Reparacija je proces mašinske zamene stakla ekrana ili u nekim slučajevima i i stakla. U tom slučaju zadržavate originalni ekran. Ako na ekranu ne može da se uradi reparacija, možemo obaviti zamenu celog ekrana sa originalnim ili zamenskim delom u skladu vašim korisničkim potrebama i preferencijama. Ako želite zadržati isti kvalitet ekrana kao što je bio na uređaju, razume se da je potrebno odabrati originalni. Međutim, originalni ekran ima znatno veću cenu u odnosu na zamenski. Zamenski ekrani su opcija treće strane koji su i do 40% jeftiniji. To su ekrani koji zadržavaju visoki kvalitet rezolucije jer su dizajnirani da budu kompatibilni pružajući kvalitet najsličniji originalu.

Popravka matičnih ploča iPhone telefona

Popravka matičnih ploča iPhone

Popravka matičnih ploča (Apple je naziva "logička ploča") na iPhone telefonima, može biti veoma složen postupak koji zahtijeva stručnost servisera. Matična ploča je jedna od najvažnijih komponenti u uređaju, a kvar ili oštećenje na njoj može izazavati brojne probleme s funkcionalnošću telefona. Preporučljivo je obratiti se specijalizovanom servisu. Važno je napomenuti da pokušaj popravke matične ploče od strane nedovoljno kvalifikovane osobe mogu dovesti do trajnog i potpunog uništenja i gubljenja podataka. Mi smo specijalizovani servis koji je prirodu posla posvetio isključivo Apple uređajima, što nas u toj oblasti čini jedinstvenim. Posedujemo iskustvo, znanje, odgovarajuću opremu, alate za rad i dijagnostiku opremu tako da smo u mogućnosti da ponudimo rešenja za najozbiljnije kvarove ili oštećenja na svim iPhone mobilnim telefonima.

Lasersko skidanje i zamena zadnjeg stakla na iPhone

Lasersko skidanje i zamena zadnjeg stakla na iPhone

Zadnje staklo na iPhone mobilnom telefonu obično je snažno zalijepljeno i zahtijeva poseban postupak uklanjanja kako bi se izbegla oštećenja ostalih delova uređaja. Ako imate problema s zadnjim staklom na svom iPhone telefonu, preporučujemo da se obratite nama u iService koji u postupaku skidanja i zamene zadnjeg stakla koristimo isključivo lasersku tehnologiju.

Zamena stakla na ekranu iPhone

Zamena stakla kamere

Ako ste razbili staklo kamere, naša je preporuka da odmah zalepite lepljivu traku preko kamere, kako bi sprečili ulazak prašine koja vrlo brzo i lako može da izgrebe samo sočivo kamere i time znatno pogorša kvalitet fotografija i video zapisa. U ponudi imamo isključivo originalna stakla (skinuta sa drugih uređaja), naša stakla se ne presijavaju plavom bojom i garantujemo maksimalnu pedantnost prilikom popravke.

Mikroskopsko čišćenje uređaja

Od kada nam je Apple predstavio “vodootporne” uređaje sa njima su došle i gusto pletene mrežice koje se nalaze preko zvučnika, slušalice i mikrofona. Vremenom se mrežice jako zaprljaju (često i začepe) i time kvalitet zvuka, pogotovo u pozivima, znatno opada. Sličan problem se javlja i sa portom (ulazom) za punjenje, kada punjač ne može lepo da nalegne u port ili dolazi do prekidanja punjenja. Mikroskopsko čišćenje podrazumeva čišćenje svih mrežica i portova na uređaju i vraćanje u stanje kao prvog dana. U slučaju da vam se uređaj ponovo “zaprlja” u narednih godinu dana, imate besplatno čišćenje.