Apple Watch servis

Kosovska 25 - Novi Sad

Specijalizovani Apple Watch servis

Besplatna dijagnostika kvara na svim Apple Watch uređajima.

Zamena razbijenog stakla na Apple Watch

Profesionalna popravka Apple Watch uređaja

Naš tim stručnjaka za popravku Apple Watch uređaja je tu da vam pruži sveobuhvatne usluge kako biste svoj uređaj vratili u sjajno stanje. Bez obzira na problem s kojim se suočavate, mi smo ovdje da vam pomognemo. S povjerenjem možete računati na nas za reparaciju i zamenu ekrana, zamenu baterije, popravku matične ploče, zamenu delova kao i rešavanje softverskih problema.

Zamena stakla: Ako vam je Apple Watch staklo oštećeno ali ekran i dalje besprekorno funkcioniše, ne brinite koristimo softicifiranu tehnologiju sa kojom će ga naši stručnjaci pažljivo zameniti.

Zamena ekrana: Ako vam je Apple Watch ekran oštećen mi ćemo ga zameniti u kratkom roku. Ubrzo ćete ponovno imati besprekoran ekran.

Zamena baterije: Ako je trajanje baterije vašeg Apple Watcha smanjeno ili se uopšte ne puni, naš tim će zameniti bateriju originalnom ili vrhunskom zamenskom baterijom. Uz duže trajanje baterije, vaš sat će se vratiti u punu funkcionalnost.

Popravka matične ploče: Ako primetite probleme sa povezivanjem, napajanjem ili drugim funkcionalnostima vašeg Apple Watcha, naši stručnjaci će pažljivo pregledati i popraviti matičnu ploču kako bi vaš uređaj ponovno radio bez ikakvih problema.

Zamena delova: Bez obzira da li vam je potrebna zamena drugih delova na vašem Apple Watchu, naši tehničari će koristiti visokokvalitetne delove kako bi obezbedili dugotrajno rešenje za vaš uređaj.

Softverske popravke: Ako se suočavate sa softverskim problemima, kao što su problemi sa aplikacijama koje se ne otvaraju, usporeni rad, mi ćemo izvršiti dijagnostiku i rešiti softverske greške kako bi vaš Apple Watch ponovno besprekorno radio.